Etusivulle
Koivujärven rantaterassi
Koivujärven rantaterassi

Avoinna perjantai-illasta sunnuntai-iltaan, muina aikoina tarvittaessa.

Puh. 0400 867760
Keskustelupalsta

Ravustus

Osakaskunnan kokouksen sihteeri Ahti Kilvensalmi - 1.8.2020 19.00

9§ Päätetään kuluvana (vaihtoehto:tulevana) vuonna eri kalastajaryhmille myönnettävistä pyydysyksikkömääristä.
- Osakaskunnan osakkaille myönnettävä kalastusoikeus ja niistä perittävä maksu.
- Ulkopuolisille kalastajille myönnettävä kalastusoikeus ja niistä perittävät maksut.

- Osakkaat:
- Verkot 8 kpl (2€/kpl), uistelu, katiskat, koukut, pitkäsiima, käestely ja tuulastus vapaa. Rapu 30kpl (3€/kpl), hoitomaksu 5e/kausi

- Pienosakkaat:
- Verkot 4 kpl (mökkilupa 25€/kausi), uistelu, katiskat, koukut, pitkäsiima, käestely ja tuulastus vapaa. Rapu 15kpl (3€/kpl) . Pienosakkaille myytävät pelkät rapuluvat hintaan lisätään hoitomaksu 5€.

- Sääntöjen 19§ mukaan toimintakausi on kalenterivuosi. Myydyt luvat ovat voimassa 31.5.2021 saakka. Kokouksen jälkeen luvat myytävät luvat ovat voimassa 31.12.2020 saakka.

-Koivujärven vanhan koulupiirin alueella asuville voidaan myydä pienosakaslupia.


10§ Päätetään kuluvan vuoden (vaihtoehtoisesti tulevan vuoden) kalastusta koskevista rajoituksista (verkon solmuvälit, eri pyydysten käyttörajoitukset yms.).
- Muut rajoitukset (esim. rapu), määräykset ja rauhoitusalueet.

Kokous päätti, että Syvänselkä, Vuohenselkä, ja Sammakkoselkä minimi solmuväli 60mm. Kyseisillä alueilla saa pyytää <20mm solmuväli.

Äänestys suoritettiin osuuksien mukaan.
Jaa 30.08.2020 osuuksia 0,228082
Ei 04.08.2020 osuuksia 0,08194

Kokous päätti äänestyksen jälkeen, että ravustus sallitaan 30.08.2020 saakka.


11§ Päätetään kalaveden hoitotoimenpiteet (istutukset yms.)
- Istutukset.
- Muut hoitotoimenpiteet.

Kokous päätti, että kalaistutuksia ei suoritetta. Osakaskunta maksaa minkin hännästä 10€/kpl.


12§ Päätetään vesialueella tapahtuvasta metsästyksestä (sorsastus, pienriista, -pedot, luvat, hinnat yms.)
Kokous päätti, että pienosakkaalla on oikeus vesialueella sorsastaa.

13§ Valitaan kalastuslupien myyjät ja erikoislupien (esim. kilpailut yms.) myöntäjät.
Kokous päätti, että kalastuslupien ja rapulupien myyjä on Keijo Heinonen ja toimii myös erikoislupien antajana. Hoitokunta selvittää tulevana vuonna sähköisten lupien myyntiä.


- 3.8.2020 11.54

No nyt on hyvin aikaa ehtiä sitä 10,5 cm rapua😂.Niitä ei näytä olevan kovin montaa tuossa järvessä. 2 viikkoa olisi aivan hyvin riittänyt. Ja nyt sieltä tulee tummia rapuja paljon, joten menee kuoren vaihtoon tällä viikolla. Hintakin on 3 euroa merkiltä, että monet ovat lopettaneet sen takia koko homman. No isot maanomistajat pystyvät tekemään nämä päätökset

- 3.8.2020 14.07

Kyllä se koivujärvi on mennyt ainakin 100 vuotta taaksepäin kun aivan kun ennenvanhaan kun suuret manttaalin omistajat saa päättää mitä meidän yhteisellä KOIVUJÄRVELLÄ saa tehdä taikka sitten ei,kohta järvellä ei näy mökkiläisiä eikä talollisia vainn,nämä manttaali pöhöt!

manttaalipörhö - 3.8.2020 16.47

niinhän asija on että manttaaliörhyt myö järji omistettaan.lisäks tiet joehin maksamma hoetomaksut,perusparannus laskut.kun tielle ajetaan syksyllä murskeet ja tie jiä hyvvään kuntoon niin vuen piästä murskeet on metässä.miten ne on itekseen lentännä mehtään.eeku istu maksajan paekalle.on monta sattoo mokkijä eee siellä ooo kovin monta käätössä onneks.kerran kesässä jos niin hyvä on kyllä ne on tyhjän panttina.minä arvasin miten käää kun kokoos tiijot levitetään koko mualimalle,ne oes osakkaehin asijoeta mutta mitenka kaahalla ottaa jos eee ooo annattu.onse kumma kun pitempi ravustusaika rassoo onko pakko pyytee,jos otetaan kymmensentit niin rapu eee pyytämällä lopu,pienet pitäs laskee pyyntipaikalle niinkun valtijon vesillä.näin tuolla yksityis tiellä uuden puomin toivottavasti eee tulis lissääntymmään.ratijosta kuulin että ulkomaisia yrityksiä kiinnostaa suomen jokamiesoikeudet, ne on minusta suomalaisille tarkoitettuja vanhoja juttuja.luonto pärjää iliman mökkijä mainijosti,se kööhyytti suomalaiset kun yks sukupolovi hullunkiilto silimissä rakenti jos jonniillaesta tötteröö, tiet piälle mursketta mehtään.terassihan se olla pittää ja laeturi,sitten akka sannoo teeä täällähän on hyttysiä,me lähetään hoteliin tytöjen kanssa rentoutummaan ei myö ruveta hyttysen ruuvaks.tehkeehän asianmukaset kosteekot ja lisäks limakot.

- 3.8.2020 22.25

Ja ei istuteta kalaa järveen. Mihin sitä rahaa kerätään 3 euroa merralta?

- 4.8.2020 12.43

Sitä tarvitaan järven alaveden pinnan korkeuden toppuutteluun ja järven konnostamiseen

- 4.8.2020 14.36

Niin se makkaa ku pettaa. Tippuu mökkiläisiltä viimesettii hiukset piästä

manttaalipörhö - 4.8.2020 17.37

siästäpi parturi maksuissa,jiäp kaljaan enempi.suolan käätön ku lopettaa eee tarte suolarahoja.

Ilkka - 27.8.2020 12.02

Saisiko kalastuslupien myyjien yhteystiedot, ku en ainakaan tältä palstalta löytänyt....

Mökkiläinen - 30.8.2020 23.52

Kuka tämä Kilvensalmi on? Voisikohan hän laittaa reilusti kännykkä numeronsa tälle palstalle, että mökinomistajien nuorempikien sukupolvi voisi kysyä neuvoa kalastusluvista jos sattuvat käymään perintömökillään.

 
1 2
Sää Koivujärvellä
Kuvapoimintoja