Etusivulle
Koivujärven rantaterassi
Koivujärven rantaterassi

Avoinna perjantai-illasta sunnuntai-iltaan, muina aikoina tarvittaessa.

Puh. 0400 867760
Keskustelupalsta

Havukka

Juha-Matti Lehtonen - 27.6.2019 21.31

Moro!
Onko Havukan kota kaikkien mökkiläisten käytettävissä vai onko esim. jonku yhdistyksen jäsenille tarkoitettu paikka?
Mikäli on niin miten kyseiseen yhdistykseen voi liittyä ja minne jäsenmaksun voi maksaa?
Mukavan näköinen paikka mutta ei luonnollisesti viitsi kysymättä mennä makkaraa paistamaan.

Entä sitten tuo jäte kontti, missä sijaitsee ja mistä saa maksua vastaan avaimen?

Tommi - 27.6.2019 23.38

Havukka-saari on Koivujärvi ry:n omistama saari, joka on kaikkien järvellä liikkuvien käytössä niin kesällä kuin talvella. Kotaa, tulipaikkaa, huussia ja polttopuita saa käyttää aivan vapaasti Havukassa vierailessaan. Toivomme, että jokainen saaressa vierailija siivoaa jälkensä, tuo kuivia puita liiteristä kotaan ja huolehtii ylipäätään, että paikka säilyy hyvässä käyttökunnossa seuraaville ja taas seuraaville käyttäjille.

Koivujärvi ry:llä on vuotuinen kannatusjäsenmaksu, jonka turvin mm. Havukka-saarta ylläpidetään. Yksittäisen henkilön kannatusjäsenmaksu on 10 €/vuosi ja perhemaksu 20 €/vuosi. Kannatusjäsenmaksu maksetaan Koivujärvi ry:n tilille FI42 5157 0620 0494 37.

Jätekontti sijaitsee Koivujärven pohjoispäässä Rantaterassilta noin 400 metriä järven rannasta Koivujärventien ja Sääskiniementien risteyksessä. Kotitalousjätteille tarkoitetun kontin avaimen vuokra on 35 €/vuosi, ja tämä vuokramaksu suoritetaan samalle tilille kuin kannatusjäsenmaksu. Jätekontin avainta voi kysellä allekirjoittaneelta numerosta 0440 576 836.

Juha-Matti Lehtonen - 5.7.2019 10.38

Perhemaksu maksettu, hienoa että Havukassa saa käydä makkarat paistamassa.
Onko tuohon jäte hommaan olemassa mitään kerta luontoista maksua vai ainoastaan 35€/v kun 1-2 kertaa vuodessa olisi tarvetta jätteiden viennille?

Tuomo Saastamoinen - 12.7.2019 13.04

Tmä maksu sisältää jätehuoltoilmoituksen jonka teemme asiakkan puolesta. Ilmoitus tarkoitta sitä että jokaisen kiinteistön omistajan on toimitettava jätelain perusteella jätteesä joko kunnalliselle tai yksityiselle toijalle.Meillä on sopimus jätehuolto Kastarin kanssa joka toimittaa kotitalousjätteet Iisalmen jäteasemalle. Kiinteistötiedot voi toimttaa minulle jos liittyy Koivujärvi ry:n järjestämään keräykseen avaimet saa Tommi Tikaltakun maksu on maksettu.ps Jokaisen on jätehuoltolain perusteella kuuluttava johonkin järjestelmään. Tällä maksulla seura kattaa pelkästään toiminnasta aiheutuneet kustannukset. Yhteys tidedot etusivulla.

Sää Koivujärvellä
Kuvapoimintoja