Etusivulle
Koivujärven rantaterassi
Koivujärven rantaterassi

Avoinna perjantai-illasta sunnuntai-iltaan, muina aikoina tarvittaessa.

Puh. 0400 867760
Keskustelupalsta

Sinilevää?

Teponniemeläinen - 26.6.2019 12.02

Teponniemessä ilmestynyt tänään sinilevää melkosen reilusti. Turkoosi levä peittää rantavedet ja lemuaa kovasti.😕

Rauni Eriksson - 26.6.2019 14.27

Tänään huomattiin meidänkin rannassa sinilevää.Se on vihertävää,mutta ei haise.

Koivuniemen emäntä - 26.6.2019 15.19

Koivuniemen lahti on turkoosina, samoin Vattusaaren länsiranta sekä Korpisalmi.Vuohen rannassa myös runsaasti levää. Nyt sitä on runsaammin kuin aiempina kesinä. Eipä tee mieli uimaan.

OHo - 26.6.2019 18.09

Näinhän siinä kävi ,kun vihreät pääsi ,Hallitukseen.

Kalan ja järvenr ystävä ! - 26.6.2019 18.13

Kyllä sitä sinilevää on nyt koko järvessä ja paljon. Se on seurausta siitä, että ei ole tehty mitään jokien ja purojen valumavesien puhditamiselle. Aikaisemmin satojen kilometrien soiden ojat toivat humusta ja nyt lisäksi osa peltojen lietteistä valuu jokiin. Valitettavasti salaojien hiekat ja pienet kaistaleet eivät estä kaikkein hienointa ainesta tulemasta järveen. Sen näkee kun käy uimassa, niin saa ilmaisen rusketuksen. Eikö nyt olisi aika ryhtyä toimenpiteisiin. Järveen laskeviin jokiin ja puroihin pitäisi akentaa koskeikot, jotka tehokkaasti ja ekologisesti puhdistaisivat ravinteita. Tässä vaadittaisiin yhteistoimintaa kyläyhteisön, osakaskunnan, metsästysseuran ja maanomistajien kanssa. Ja tähänhän olisi ollut saatavana ja ilmeisesti vieläkin saisi yhteiskunnan rahaa. Ja tämä tulisi huomattavasti halvemmaksi kuin nyt liikkeelle pantu patohanke Sehän ei poista valumavesien ravinne ja humusongelmaa. Esitän, että edellä mainitut yhteisöt ottaisivat vakavasti tämän mielipiteen ja ryhtyisivät toimenpiteisiin jotta saataisiin pelastettua Koivujärvi puhtaana myös tuleville sukupolville. Toivon, että tämä mielipide on tarkoitettu rakentavaksi eikä pahottaisi kenenkään tahoa

- 26.6.2019 21.21

Kyllä se patohomma ainakin jonkun verran parantaisi järven tilaa,tulis satoja tuhansia kuutioita lisää vettä järveen,ja järven pinta pysyis korkeammalla nyiset laajat matalikoiden vedet näin lämpiminä kesinä lämpenee jolloin sinilevä + muut pöpöt alkaakasvaa!

aralia - 26.6.2019 24.13

Onko sinilevää myöskin Vuohtoladessa ?

Onassis Bois - 27.6.2019 9.18

Rahkasammalta kelluu runsain mitoin vedessä .Kyllä vika on suo ojituksissa Karppinen?

- 5.8.2019 14.41

Nyt mäkeläiset passois käyvä rannassa kahtomassa miten järvi kuivuu ja veen pinta yhä alemmas lskeutuu,tätä vauhtia kohta järvi ei oo järvi vaan suo, yleinen mielipide on että veen pinnan alenemista pitäs paolla hidastee ja alaveen pintaa nostoo!

Kuivalan Osmo - 5.8.2019 21.16

Näinhän se menee että nuoret terapiaan sinilevän vuoksi niikuin ilmaston "lämpemisvouhouhotuksen" takia. Poikkeuksellisen kuiva kesä ilmenee luonnossa erilaisina ilmiöinä - muunmuassa lehdet kellastuvat ja tippuvat niinkuin syyskuun lopussa. Ilmaston muutokset eivät ole mitenkään poikkeuksellisia - varmasti vuosimiljoonien aikana on tapahtunut paljon suurempia katastrofeja. "Tuskin Vihreät ja nykyinen hallitus mahtaa asialle mitään muuta kuin löytyy taas hyvä syy nostaa päästöveroja"

 
1 2 3 4
Sää Koivujärvellä
Kuvapoimintoja